Personale

Henrik Friis, Daglig leder

Henrik Friis, Daglig leder

Henrik har været ansat i LIFFEN i ca. 10 år, og var dengang med til at starte LIFFEN op. Han er bosiddende i Lystrup, og er aktiv i diverse udvalg. Han har i flere år siddet med i bestyrelsen i Lystrup fodbold, og Henrik har i mange år været aktiv fodboldsspiller i klubben. Henrik har stor erfaring inden for børne – og unge området, han har bl.a. arbejdet i børnehave og vuggestue i flere år. Henrik har et stort netværk i Lystrup, hvilket vi bruger meget og er super i forhold til hverdagen i Liffen.
Martin Stampe Andersen, Pædagog

Martin Stampe Andersen, Pædagog

Martin er 42 år og uddannet pædagog fra Peter Sabroe seminariet i 2003 og har en efteruddannelse i idræt Han har inden start i Liffen arbejdet i forskellige daginstitutioner bl.a. Lystrup skoles SFO. Han har arbejdet i Liffen i snart 9 år. Martin har altid været meget aktiv idrætsudøver, fodbold, håndbold, tennis og bordtennis har fyldt meget i hverdagen. Han har været involveret som træner/holdleder i Lystrup fodbold og håndbold. Han har endvidere været en del af bestyrelsen i Lystrup fodbold igennem en årrække. Martin er også en ihærdig løber og har gennemført 3 marathon løb.
Signe Mosvad, Pædagog

Signe Mosvad, Pædagog

Signe er 29 år og udannet pædagog fra Peter Sabroe Seminariet med speciale i sundhed, krop og bevægelse. Hun blev færdiguddannet i januar 2013, og har været ansat i LIFFEN siden maj 2013. Signe er født og opvokset i Skagen, men har nu boet i Århus i 9 år. Signe spiller 1.divisions fodbold inde i Århus, og har desuden igennem en lang årrække spillet tennis på højt plan. Hun har generelt en bred idrætserfaring.
Claus Mariegaard, Pædagogmedhjælper.

Claus Mariegaard, Pædagogmedhjælper.

Claus er 52 år. Han har tidligere arbejdet på døgninstitutionen Kanonen i 10 år, hvor han arbejdede med børn, som var anbragt udenfor hjemmet i alderen 12-18 år. Derudover har han arbejdet på Hårup Skole som støtteperson på en dreng i 1. klasse. Claus har i gennem mange år spillet håndbold i Lystrup. Desuden bidrager Claus til de kreative aktiviteter i LIFFEN.Claus har ligeledes ansvaret for den daglige madlavning til børnene i LIFFEN.
Christinna Maria Lohmann, pædagogmedhjælper

Christinna Maria Lohmann, pædagogmedhjælper

Christinna er 28 år og har tidligere været på Sølund, hvor hun har arbejdet med udviklingshæmmede. Det er også blevet til 5 år i en børnehave med støttetimer på børn med ADHD, lettere autisme og fysisk handicap.
Mette Juhl, pædagogmedhjælper

Mette Juhl, pædagogmedhjælper

Mette Juhl er 45 år og bor i Lystrup med 3 drenge på 13, 16 og 18 år. Mette har været fodboldtræner for 2005 årgangen igennem 5 år og har været meget aktiv i fodboldafdelingen. De sidste 13 år har hun drevet hjemmesiden Sjovforbørn.dk, som guider til sjove aktiviteter for børnefamilier.
Sidse Skødt, Pædagog

Sidse Skødt, Pædagog

Sidse er 26 år og uddannet pædagog på Via University College i 2017 med speciale i sundhed, krop og bevægelse. Hun er meget kreativ. Hun har flere års erfaring indenfor klubområdet. Sidse er meget aktiv indenfor løb og styrketræning.
Mikala Skøtt, pædagogmedhjælper

Mikala Skøtt, pædagogmedhjælper

Mikala er 41 år og er mor til en pige på 20 og en dreng på 17. Mikala er vores kreative altmulig-kvinde, og vi har fornøjelsen af hende 2 dage om ugen.
Asbjørn Hintze Thisted, pædagogmedhjælper

Asbjørn Hintze Thisted, pædagogmedhjælper