Personale

Henrik Friis, Daglig leder

Henrik Friis, Daglig leder

Henrik har været ansat i LIFFEN i ca. 10 år, og var dengang med til at starte LIFFEN op. Han er bosiddende i Lystrup, og er aktiv i diverse udvalg. Han har i flere år siddet med i bestyrelsen i Lystrup fodbold, og Henrik har i mange år været aktiv fodboldsspiller i klubben. Henrik har stor erfaring inden for børne – og unge området, han har bl.a. arbejdet i børnehave og vuggestue i flere år. Henrik har et stort netværk i Lystrup, hvilket vi bruger meget og er super i forhold til hverdagen i Liffen.
Martin Stampe Andersen, Pædagog

Martin Stampe Andersen, Pædagog

Martin er 42 år og uddannet pædagog fra Peter Sabroe seminariet i 2003 og har en efteruddannelse i idræt Han har inden start i Liffen arbejdet i forskellige daginstitutioner bl.a. Lystrup skoles SFO. Han har arbejdet i Liffen i snart 9 år. Martin har altid været meget aktiv idrætsudøver, fodbold, håndbold, tennis og bordtennis har fyldt meget i hverdagen. Han har været involveret som træner/holdleder i Lystrup fodbold og håndbold. Han har endvidere været en del af bestyrelsen i Lystrup fodbold igennem en årrække. Martin er også en ihærdig løber og har gennemført 3 marathon løb.
Signe Mosvad, Pædagog

Signe Mosvad, Pædagog

Signe er 31 år og udannet pædagog fra Peter Sabroe Seminariet med speciale i sundhed, krop og bevægelse. Hun blev færdiguddannet i januar 2013, og har været ansat i LIFFEN siden maj 2013. Signe er født og opvokset i Skagen, men har nu boet i Århus i 11 år. Signe har igennem en lang årrække spillet både fodbold og tennis på højt plan. Hun har generelt en bred idrætserfaring.
Claus Mariegaard, Pædagogmedhjælper.

Claus Mariegaard, Pædagogmedhjælper.

Claus er 52 år. Han har tidligere arbejdet på døgninstitutionen Kanonen i 10 år, hvor han arbejdede med børn, som var anbragt udenfor hjemmet i alderen 12-18 år. Derudover har han arbejdet på Hårup Skole som støtteperson på en dreng i 1. klasse. Claus har i gennem mange år spillet håndbold i Lystrup. Desuden bidrager Claus til de kreative aktiviteter i LIFFEN.
Christinna Maria Lohmann, pædagogmedhjælper

Christinna Maria Lohmann, pædagogmedhjælper

Christinna er 28 år og har tidligere været på Sølund, hvor hun har arbejdet med udviklingshæmmede. Det er også blevet til 5 år i en børnehave med støttetimer på børn med ADHD, lettere autisme og fysisk handicap.
Mette Juhl, pædagogmedhjælper

Mette Juhl, pædagogmedhjælper

Mette Juhl er 47 år og bor i Lystrup med 3 drenge på 14, 17 og 19 år. Mette har været fodboldtræner for 2005 årgangen igennem 5 år og har været meget aktiv i fodboldafdelingen. De sidste 13 år har hun drevet hjemmesiden Sjovforbørn.dk, som guider til sjove aktiviteter for børnefamilier.
Mikala Skøtt, pædagogmedhjælper

Mikala Skøtt, pædagogmedhjælper

Mikala er 41 år og er mor til en pige på 20 og en dreng på 17. Mikala er vores kreative altmulig-kvinde, og vi har fornøjelsen af hende 2 dage om ugen.
Asbjørn Hintze Thisted, pædagogmedhjælper

Asbjørn Hintze Thisted, pædagogmedhjælper

Morten Sørensen

Morten Sørensen

Morten er 29 og er uddannet pædagog. Vi har haft fornøjelsen af Morten siden hans studietid, og Morten er den der er primus motor på det lækre mad, vi serverer for børnene om eftermiddagen. Han er nemlig også uddannet kok. Derudover har Morten stor erfaring med forskellige idrætter bl.a. fodbold og badminton.
Julie Konge

Julie Konge

Julie ved om nogen hvordan det er at gå i Liffen. Hun gik her selv i 4 år, og da hun stoppede, blev hun straks ansat. Julie er 17 år, og har dyrket en del basket og er altid parat til at lære sporten fra sig. Derudover bevæger hun sig i hele Liffen, lige fra køkken til hallerne til kreativ og til kontakten til vores Liffere. Selvom Julie ikke har nogen pædagoguddannelse, har hun pga. sin alder rigtig gode muligheder for at få nogle helt særlige forhold til børnene. Vi har nu haft fornøjelsen af Julie i de sidste 3 år.
Jan Matthiasen

Jan Matthiasen

Jan er vores seneste medlem i flokken. Han har stærke sportslige interesser, og florerer oftest i hallerne.
Mike Vestergaard

Mike Vestergaard

Mike er i et halvt års praktik. En rigtig Lystrup dreng, der byder på en masse fodbold og anden sport.