Nyhedsbrev LIFFEN April 2015

Endelig blev det april, hvor LIFFENS 6. – og 7.klasse skulle af sted på den længe ventede Lalandiatur. En tur som børnene havde snakket om det sidste halve år. Vi havde lejet 6 hytter ved siden af hinanden, hvor børnene fik ansvaret for, at hytterne så pæne og hyggelige ud, – de skulle selv vaske op, dække på bord, hjælpe til med aftensmaden osv. De børn som havde den pæneste hytte vandt en biografbillet hver, og det gik de selvfølgelig meget op i. På denne tur var de så gode alle sammen, at vi kårede to vindere samt uddelte 2. og 3. præmier. Vi var i aquadome hele 4 gange i weekenden. Her var Tornadoen et kæmpe hit både blandt børn og voksne. For børnene gjaldt det ofte om at få en voksen med i Tornadoen, da det gav mere vægt og dermed mere fart på rutsjeturen. Det var en succesfuld tur med nogle meget søde og ordentlige børn ☺  Vi ser meget frem til næste tur med 4. – og 5. klasse, som drager af sted til Lalandia sidst i maj måned.

I april har vi også være ude og køre Segway. Det foregår i Højbjerg, hvor der er hele 6000m2 fyldt med kuperede bjerg- og ørkenlandskaber. Her kan børnene udfordre dem selv på de forskellige baner, og se hvilken tid de får. Det er altid et kæmpe hit at komme ud i SegWorld.

Hele uge 17 i april havde vi åbent hus for alle 3.klasser. Det blev en kæmpe succes med mellem 60 og 70 børn hver dag plus LIFFENS egne børn. Der var virkelig fart over feltet. Her fik de en lille forsmag på, hvad LIFFEN kan tilbyde. Selvom det var rigtig hyggeligt med besøg af 3.klasserne, tror jeg, at LIFFENS børn var glade for, at have LIFFEN for sig selv igen ugen efter.

Mange hilsner

LIFFENS personale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.